Armin Van Buuren – Beautiful Life

Cel mai recent single Armin van Buuren – “Beautiful Life” - al doilea extras de pe albumul “Intense”, are de luna aceasta si un videoclip. O colaborare intre Van Buuren si frantuzoaica Cindy Alma, piesa este o imbinare intre stilul inconfundabil al unuia dintre cei mai apreciati DJ ai momentului si vocea sublima a lui Cindy Alma. Protagonisti ai clipului sunt chiar Armin Van Buuren si frumoasa Cindy Alma, alaturi de oameni obisnuiti dar si de figuri atipice. Actiunea se petrece pe strazile din New York, iar in prim planul actiunii se afla cerul New York-ului, unde catre finalul clipului se perinda minunate forme hipnotice si psihedelice, create din nori. Viata palpitanta de zi cu zi a metropolei se opreste in loc, in fata jocului de pe cer.

Videoclipul este prezent din 18 august pe canalul de You Tube al Armada Music, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc abia pe 22 septembrie. In numai o saptamana de la adaugarea pe You Tube, clipul a strans 319.533 de vizionari, fanii asteptand cu mare interes aparitia acestui video. Inca de la lansarea sa ca single, piesa “Beautiful Life” a fost extrem de apreciata atat de catre ascultatorii de radio cat si in concerte. Piesa are chiar si un remix foarte popular, la randul sau, realizat de producatorul britanic Kat Krazy, care a adaugat un suflu propriu hitului lui Van Buuren, transformandu-l intr-un hit de club. Ambele variante au extrem de mult de castigat de pe urma vocii superbe a lui Cindy Alma. Mai multe despre acestea gasiti citind Mondo Caffe.

Armin Van Buuren a fost DJ-ul numarul 1 in topul 100 al prestigioasei DJ MAG de cinci ori in ultimii sase ani. Olandezul face muzica de 15 ani, iar ultimii ani au venit ca o incununare a eforturilor sale in slujba muzicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu