Amenajarea spatiilor de birou

Sursa foto: Cador.ro
Cladirile de birouri sunt o solutie excelenta pentru a aduna intr-un singur loc mai multe departamente ale aceleiasi firme sau mai multe firme care activeaza in acelasi sector de activitate. Amenajarea spatiilor birourilor nu e chiar asa de simpla, pentru ca activitatea fiecarei firme sau a fiecarui departament presupune si o anumita cutuma in ceea ce priveste designul interior al biroului. Pentru a nu da gres in privinta amenajarilor interioare si finisajelor au aparut deja si la noi firme specializate in office fitout, care se ocupa de tot ce tine de management si integrarea solutiilor de amenajare.

Cu experienta indelungata si multe idei de amenajare a spatiilor date, companiile de acest tip ajuta orice proprietar de birouri sa isi puna in practica solutiile de design si sa eficientizeze si minimizeze costurile. Totul incepe cu o consultanta inainte de a pune in aplicare proiectul de design pentru birou. Consultatia prealabila are rolul de a vedea exact cum va puteti incadra in bugetul avut, cum puteti sa indepliniti mai bine nevoile angajatilor si obiectele afacerilor. Apoi se trece la operatiunea de planificare a spatiului ce include studiu de fezabilitate, evaluarea spatiului si planificare tipului de mobilier, a dimensiunilor, culorii, mochetei, partiilor din interior. Urmeaza faza de project management, prin care se poate concepe un spatiu perfect, ideal pentru identitate companiei. Ideea de baza a acestei faze este imbunatatirea productivitatii si profitabilitatii, eficientizarea folosirii spatiului si flexibilitatea acestuia, obtinerea unui spatiu de lucru motivant, care sa respecte modul de functionare al organizatiei, companiei.

Se mai pot analiza benchmarking-ul, gradul de ocupare, managementul tranzitiei sau spatiile de depozitare pentru birouri cu adevarat functionale. Se pot utiliza pardoseli speciale si pereti despartitori de sticla, se pot gasi solutii tehnologice pentru a avea un management al spatiului mai bun. Atunci cand birourile sunt deja amenajate, se poate face o reamenajare, pentru a arata mai bine si a ascunde eventualele cabluri sau imperfectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu