Pretul mai mic al invitatii botez poate insemna calitate mai buna

Selectarea unei invitatii de botez adecvate pentru toti invitatii care vor participa la petrecerea de dupa crestinarea micutului este o misiune grea, daca nu imposibila. Sutele de modele, preturile diferite si gusturile fiecarui individ trebuie armonizate pentru a nu da nastere unor refuzuri categorice. Invitatiile de botez vor trebui sa fie in ton cu personalitatea familiei, sa nu faca nota discordanta cu stilul petrecerii de botez si sa fie o incantare pentru invitatii carora le sunt adresate.

Inainte sa planifici intreg evenimentul de dupa botez, trebuie sa pregatesti si sa trimiti invitatii botez, astfel incat sa primesti un feedback rapid din partea invitatilor si sa tii concret pe ce te bazezi in ziua cea mare. Nu e neaparat nevoie sa arunci cu milioane catre firmele care produc invitatii botez doar de dragul de a arata cat de mult tii la eveniment si la copilul tau. Invitatiile simple, ieftine si elegante pot fi de multe ori mult mai bune si cu un efect mai puternic decat invitatiile complexe, foarte scumpe. Pretul piperat nu garanteaza niciodata ca invitatia va fi de calitate si ca va fi ceva iesit din comun. Tarifele practicate de firme pot varia si in functie de renume si materialele folosite asa ca trebuie sa fiti foarte atenti cand optati pentru una dintre ele. Elementele de decor pe care le regasim in cadrul invitatii botez vor incarca si mai mult invitatia si nu vor transmite decat opulenta si un simt al frumosului indoielnic.

O modalitate sa iesi mai ieftin cand vine vorba de comandat invitatiile de botez este sa o faci online, acolo unde ai foarte multe modele, nu mai platesti hartia si le poti personaliza cum doresti. Daca totusi tineti la hartie si la partea fizica a invitatiei puteti gasi destule oferte de la magazine online cu invitatii pentru evenimentele importante din viata dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu