Ce se poate purta in materie de camasi barbati in sezonul primavara-vara 2015?

Daca doamnele sunt innebunite dupa camasi cat mai inflorate si cat mai lejere, nu acelasi lucru se poate spune despre domni. In afara de intalniri business, la locul de munca sau la evenimente importante din familie, nunti, botezuri, domnii nu prea se dau in vant dupa camasi. Desi sunt foarte importante pentru o tinuta impecabila business sau casual, alaturi de o cravata si un costum, camasi barbati se afla pe un loc secund in utilizare poate si pentru ca sobrietatea impusa si croielile greu de potrivit la orice fel de corp nu prea le sunt pe placul barbatilor. Totusi, daca vreti sa impresionati seful sau la o intalnire business ori vreti sa deveniti etalon de eleganta la o petrecere trebuie sa va documentati putin inainte de a alege camasi barbati de firma.

Pentru sezonul primavara-vara 2015, se poarta camasile barbatesti simple, unice, albastre, cu butoni ascunsi, elegante, un stil minimalist. Camasile albe se potrivesc si ele costumelor sau blugilor casual si se poarta in acest sezon, la fel de bine cum se poarta si camasile largi asortate cu pantaloni conici sau din tweed, un material mai delicat. Camasile barbatesti pentru tinute office sunt si ele la moda primavara aceasta, cele slim fit si cu design ultra elegant fiind in tendinte, rozul fiind alegerea cea mai buna din punct de vedere cromatic-nuantele pastel merg foarte bine asortate cu alte elemente din garderoba asa ca puteti sa aveti doua lucruri pe care le bifati dintr-un foc. Un alt tip de camasi barbati clasice care merg foarte bine sezonul acesta sunt cele din bumbac, cu nasturi maro, dungile fine, manecile putand fi si suflecate pentru un aspect casual. Cu o cravata minimalista, o camasa barbateasca alba poate fi minunata pentru a face o prima impresie foarte buna cand ajungi prima data intr-o companie noua.

Nu trebuie uitate nici camasile barbatesti de culori mai inchise, care sunt totusi marginalizate desi un bleumarin se asorteaza perfect cu o tinuta business, dar si cu una casual. Constrastul bogat si nuantele foarte multe disponibile transforma camasile barbatesti i culori mai inchise in alegeri perfecte pentru orice eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu