Aveti nevoie de siguranta? Alegeti cele mai bune si mai moderne ceasuri sport CASIO

Sunteti o persoana careia ii place sa mearga tot timpul la munte, in drumetii, sa alerge, sa nu stea o clipa fara sa practice sport? Vreti sa stiti mereu cat timp v-a luat activitatea dvs. preferata? CASIO si japora-ceasuri.ro va pun la dispozitie cele mai noi modele de ceasuri cu design sportiv pentru cele mai indraznete escapade ale dvs.

Din gama de ceasuri sport CASIO fac parte cele mai rezistente ceasuri de mana, care sunt confectionate din plastic dur, rezista la scufundari si la apa si au foarte multe functii utile pentru diverse activitati sportive. De exemplu, unele pot avea GPS, busola, sau senzori pentru a sti exact cat ai pulsul si daca inima iti permite sa iti continui ascensiunea pe munte, altele pot avea altimetru sau vitezometru. Indiferent ce model ceasuri sport alegem, trebuie sa fim foarte atenti daca este analog sau digital, cele digitale fiind mai usor de utilizat si avand functii mult mai multe. De obicei, ceasuri sport sunt cu afisaj digital, fiind mai usor de urmarit si de reglat prin doar cateva apasari.

Multifunctionalitatea lor le face ideale pentru orice tip de sport practicat, pentru a sti mereu unde te afli, cat timp ti-a luat sa faci o alergare de cateva zeci de metri sau kilometri sau cat de bine te-ai incadrat in cerintele unor probe pe care le ai de facut. Mecanismul ceasurilor sport poate fi cu Quartz, automatic sau mecanic, cele mai rezistente fiind totusi cele cu quartz, ora afisata fiind foarte precisa, mecanismul uzandu-se mai greu. Carcasa si geamul ceasurilor este iarasi foarte importanta, mai ales in cazul ceasuri sport, care au nevoie sa fie mult mai rezistente la socuri decat celelalte tipuri de ceasuri. Geamurile sunt confectionate de obicei din sticla minerala sau safir sintetic, cu toate ca sticla minerala se sparge mai usor si nu e chiar asa de rezistenta la zgarieturi.

In fine, cureaua ceasurilor sport este din piele sau silicon, imitatie de piele sau inox pentru a permite inchiderea puternica si o fixare sigura pe incheietura. Acest tip de curele pot sa faca fata la o miscare puternica a incheieturii sau la alergari pentru ca materialul este tratat si devine mult mai rezistent fata de alte materiale folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu