Prelucrarea lemnului se face mai rapid cu masini de gaurit, scobit si mortezat

Prelucrarea lemnului necesita multa atentie si migala pentru ca piesele de mobilier sau diferitele aplicatii sa fie cat mai bine realizate si sa multumeasca clientii care le comanda. Prelucrarea manuala poate da rezultate mult mai spectaculoase, dar inseamna foarte mult timp pierdut, imperfectiuni si un randament scazut.

Pentru o prelucrare rapida si cu un randament maxim este bine sa se foloseasca masini de gaurit, scobit si mortezat, utilaje care sunt compacte si foarte usor de utilizat si de amatori, si de profesionisti, sigure si la preturi accesibile. Din gama de masini de gaurit, scobit si mortezat de la emasiniunelte.ro, magazin online cu masini si unelte pentru prelucrare lemn si metal, fac parte masinile pentru frezat caneluri, masinile pentru gaurit balamale, cele pentru gaurit simplu sau multiplu si mortezat.

Masinile pentru frezat caneluri, varianta manuala, au bancuri compacte, pot realiza canelare pentru rame foto sau rame de ferestre, pot freza cate doua canale paralele la o singura miscare. Sunt foarte bune atunci cand trebuie asamblate colturi de banci, balustrade de mana sau rame pentru geamuri in forma de arcade. Canelarea cu aceste masini de gaurit, scobit si mortezat este foarte rapida, usor de realizat gratie menghinei pneumatice cu pedala actionata prin presiunea exercitata cu piciorul, piesele sunt fixate fara adezivi, ghidarea piesei pe bancul de lucru este usoara, iar raporturile costuri-eficienta sunt de invidiat. La randul sau, masinile pentru gaurit balamale de tip Grass sau Blum au avans manual, pot fi mutate dintr-un loc in altul pentru ca au o constructie compacta si au motoare puternice care asigura o prelucrare rapida. Pentru gaurirea diverselor piese care trebuie imbinate se pot folosi masini pentru gaurit simplu sau multiplu, cu pana la 21 de axuri pentru a gauri rapid si eficient orice piesa din lemn-se pot gauri si piese strunjite.

Cele mai des folosite masini de gaurit, scobit si mortezat sunt cele de mortezat, dotate cu sisteme moderne de rotatie, limitator material si echipamente pentru mortezat, banc de lucru care se poate prelungi, stabil, si rezistenta la torsiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu