Asculta Radio Unirea FM si in Teius

Informatia primita la timp si completa, actualizata, poate face diferenta intre viata si moarte, intre decizii corecte si cele pripite. A fi informat si relaxat sunt doua deziderate pe care radiourile nationale si locale, regionale si-au propus sa le duca la indeplinire prin orice mijloace. In zona Alba Iulia, radio Unirea FM, un radio pentru inima tarii, cum bine spune sloganul sau, aduce in prim-plan zi de zi cele mai proaspete informatii si cea mai buna muzica, divertisment de calitate si dezbateri cu teme importante pentru comunitate.

Unirea FM, prin reteaua sa regionala, permite si locuitorilor din Teius sau Sebes, Blaj, Aiud sa asculte radio Teius online, prin intermediul unui streaming live de cea mai buna calitate. Astfel, muzica tineretii noastre ajunge mai usor la inimile locuitorilor din Alba, stirile obiective si talk-show-urile, la care se poate interveni si telefonic, cu intrebari pertinente, se fac auzite si la radio Teius online, teiusenii putand sa stie mereu ce evenimente importante se intampla in judetul lor, ce personalitati locale si nationale au mai reactionat la probleme spinoase ale comunitatii, ce concerte sau fotografii noi au mai fost postate pe site-ul oficial al Unirea FM. Informatiile grupate pe domenii de interes, muzica, educatie si cultura, politica, social-economic, sanatate, sport, stiinta si tehnologie sunt postate si pe site in timp real, ascultatorii din Teius putand sa ia parte la cele mai noi dezbateri si sa discute cu autoritatile care-i pot ajuta. Tot prin intermediul radio Teius online, locuitorii care indragesc muzica populara si informatiile culturale pot sa asculte programe speciale pentru ei, in care calitatea repertoriului si stirile cu un pronuntat caracter cultural se combina intr-un melanj incarcat de emotie.

Pe site-ul Unirea FM sunt prezente si galerii foto care infatiseaza personalitati regionale, locale, nationale, dar si informatii actualizate despre cursul principalelor valute si despre starea vremii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu