Filtrele de apa, cea mai buna metoda de a purifica apa

Suntem ceea ce mancam si ceea ce bem. Daca despre mancarea bio, eco, sanatoasa auzim zilnic in toata mass-media, despre apa „sanatoasa” se vorbeste foarte putin sau chiar deloc. Stim ca un produs bun pentru organismul uman nu trebuie sa contina nici un fel de chimicale, nu trebuie sa fie supus la diferite procese de fortare a cresterii sau sa nu-i fie modificata structura genetica. Insa ce facem cu apa potabila care e din ce in ce mai rea la gust, plina de clor, de mizerii de pe tevile vechi prin care circula, ruginite si pline de depuneri si germeni? Nu avem altceva de facut decat sa ne dotam gospodaria sau afacerea cu filtre de apa de la LaFantana.

Companie cu experienta pe piata de profil, LaFantana comercializeaza cele mai complete pachete de filtrare si purificare care transforma apa de la canal intr-una sanatoasa si curata, numai buna de pus la mancare sau de baut cu nesat. Purificatoarele din oferta curenta au cele mai bune si mai eficiente filtre de apa de pe piata, eliminand contaminantii din apa care curge in mod obisnuit la orice canal. Filtrele de apa pot fi de sedimente (pentru eliminarea nisipului sau ruginei), pre-carbon, (pentru anihilarea clorului si procesului de clorinare), ultrafiltre, (pentru purificare prin curatarea de bacterii si microbi), dar si post-carbon, ideal pentru a obtine o apa fara gust sau miros urat. Pe langa filtre de apa puteti comanda si o lampa cu ultraviolete care omoara instant toti virusii si toate bacteriile.

Pentru companiile mari exista posibilitatea achizitionarii de purificatoare din gama classic sau DeLuxe cu apa rece si apa calda si rezervor de 5l sau chiar kituri de filtrare a apei si cartuse filtrante – se pot cumpara si pentru gospodarii. Indiferent ce alegeti, aveti la dispozitie un abonament clasic, ce asigura schimbarea filtrelor la 6 luni, ozonare, dar cu plata anticipata pe trei luni, dar si cel clasic 2, care permite schimbarea filtrelor la sase luni, ozonare la sase luni si plata in fiecare luna. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau companie, puteti alege cu incredere produsele LaFantana pentru a va bucura de o calitate incontestabila a apei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu