Pretul pufului de gasca poate fi si accesibil

Puful de gasca este considerat a fi cel mai bun material atat pentru pilote cat si pentru pernele pe care le folosim in anotimpul rece. Motivele pentru care acest timp de umplutura este favoritul cumparatorilor este durabilitatea sa, dar si gradul foarte ridicat de confort pe care il confera. Desi aceste produse pot avea preturi foarte mari, exista si variante de pilote puf gasca la preturi accesibile, in functie de diverse caracteristici. Astfel, in timp ce pilotele si pernele din puf de gasca din Canada (cele mai calitative) sunt considerate deja produse exclusiviste si greu accesibile populatiei obisnuite, exista si varianta achizitionarii de pilote din puf de gasca europeana, la un pret mult mai accesibil.

Astfel, o pilota din puf de gasca asa cum poate fi gasita la http://www.pilotepat.com/ spre exemplu, distruge mitul pretului exorbitant al pufului de gasca si face ca visul de a avea acasa propria pilota confortabila si calduroasa sa fie mult mai aproape. Aceste pilote contin un amestec atent selectionat, dublu sterilizat si desprafuit, si apoi tratat termic la temperaturi de 133 de grade, adecvate acestui tip de umplutura. Amestecul este introdus intr-o husa din bumbac 100% foarte fina si antiacarieni, idela pentru persoanele alergice la diferite produse precum praful. De asemenea, ata cu care se coase husa este una de cea mai buna calitate iar cusatura este si ea extrem de bine realizata, cu margini intarite. Densitatea umpluturii este un aspect care conteaza, insa in functie de temperaturile din zona unde locuim sau de cat de bine izolata este o locuinta, putem fi mai mult sau mai putin pretentiosi cand vine vorba de densitatea pufului de gasca dintr-un anumit produs, pentru ca si acesta este un factor care influenteaza pretul unei astfel de pilote.

Indiferent ca optati pentru un produs mai scump sau pentru unul mai accesibil, este bine de stiut ca o astfel de pilota poate fi considerata o investitie, datorita durabilitatii sale in timp si proprietatilor deosebite pe care le are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu