Lectura tomnatica

1. “Padurea norvegiana”. Acesta este un roman scris de Haruki Murakami, un autor contemporan foarte talentat. Personal am fost fascinata de roman. Este o altfel de lectura si o altfel de poveste de dragoste. Cartea este una care reuneste drama, pasiunea, erotismul si romantismul intr-un cadru oriental.

2. “13,99 lei” este un roman scris de francezul Frederic Beigbeder. Recomand aceasta carte pentru ca este interesanta si spune lucrurilor pe nume. Personajul principal este un om de publicitate. Acesta prezinta diverse evenimente din viata lui asa cum le percepe el. Este o viziune unica, amuzanta, dar in acelasi timp si serioasa.

3. O alta lectura de toamna pe care o recomand tuturor celor care au pasiunea cititului este “Emma” a celebrei Jane Austen. Acesta este un roman savuros si delicat si cred ca mai mult pe gustul doamnelor si domnisoarelor. Romanul este voluminos, dar merita citit pentru ca, din punctul meu de vedere, face parte din clasicele romane pe care un om trebuie sa le citeasca in viata lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu