Fetelor le place chinul

Am vazut acum cateva minute pe facebook un post in care scria ca “fetelor le pla “check in” ul. Amuzant, dar trist. Da, probabil ca le place chinul. Nu stiu daca doar noua, sau si partii masculine, dar doar din perspectiva noastra pot sa vorbesc. Ne place sa ne tina un barbat intr-un dulce chin al jocului de du-te - vino, sa nu stim niciodata la ce sa ne asteptam sau daca relatia va mai continua.

Ne place sa fim tinute in sah. Cand intr-un caz fericit, suntem scoase din sah, ne ducem noi singure inapoi ca sa nu ne pierdem interesul.

Cele mai intense iubiri, cele mai pasionale relatii, au loc cand relatia este imposibila, sau cand el sau ea, sunt imposibili. Relatii in care intervine o drama o data pe luna, cand o despartire de 3 zile este resimtita pana la os si cand revenirea, revederea, reiubirea este mai fierbinte ca oricand.

Relatiile astea nu au nevoie de casatorie, si nici nu dureaza pentru ca ii consuma pe cei doi, ii macina interior si ii distruge in timp ce le ofera cele mai fericite momente. Acestea sunt iubirile din romane, cele care nu sunt uitate niciodata, care dau urma de regret din ochii strainilor pe care ii vedem fumand, cu privirea indepartata, de care ti-e clar ca nu te poti apropia mai mult decat le permite zidul.

Asa ca da, ne place chinul pentru ca opusul lui este stralucitor, magnific, reprezinta cele mai traite momente ale vietii chinuitului.

Casatoria este singura aventura accesibila lasilor, spunea Voltaire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu