Aveti nevoie sa va faceti griji cu privire la colesterol?

Nivelul de colesterol din sange este determinat de cat de mult colesterol poate produce corpul tau si cat de mult e luat din alimente, minus cat de mult e folosit sau secretat. nivelul ridicat de colesterol poate duce la o problema in oricare dintre variabilele din aceasta ecuatie - corpul tau ar putea produce mai mult colesterol decat are nevoie din cauza unei predispozitii genetice, sau ar putea sa nu excreta excesul de colesterol. Factorii stilului de viata afecteaza nivelul de colesterol. Exercitiile pot creste HDL-ul, in timp ce obezitatea si fumatul fac HDL mai scazut. Deci, inainte de lua orice medicament, schimba factorii si stilul de viata si corpul dumneavoastra va va multumi in fiecare zi.

Unul dintre cercetatori timpurii cu privire la grasimi si colesterol a declarat "Colesterolul din alimente nu are nici un impact asupra colesterolului in sange si am stiut asta tot timpul".

Colesterolul este vital pentru corpul nostru si orice lucru viu. Se gaseste in produsele de origine animala, astfel incat consumati carne, peste, oua, produse lactate cu grasime complete si stiti ca faceti ceva bun pentru prevenirea atacurilor de cord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu