Masina pentru concediu

Esti la birou si visezi cu ochii deschisi la concediul ce pare sa fie la kilometrii distanta. De fapt tu esti cel care nu isi poate tine in frau imaginatia si, care isi  lasa gandurile sa zburde, la kilometrii distanta, undeva pe o plaja, in Grecia. 

Bineinteles ca in peisaj intra si un sezlong si un pahar cu o bautura savuroasa colorata. Fara sa iti dai seama te pierzi in visare si ajungi sa tresari pur si simplu la sunetul facut de laptopul tau, ce voia sa te traga spre realitate anuntandu-te ca ai un mail nou. Il deschizi, cu o oarecare tristete pe fata, doar te furase din locul acela magic, si constati cu stupoare ca mailul este de la o agentie de inchirieri masini ce tocmai iti propune o oferta pentru o excursie externa. Iti spui in gandul tau ca e un semn, zambesti si dai click pe linkul ce parca iti semnaliza “click aici“. Intrand pe linkul companiei afli ca ai posibilitatea de a inchiria o masina pentru concediul mult dorit, la preturi avantajoase. De ce sa pleci cu avionul sau cu autocarul? Cu avionul stii ca faci mai putin, insa nu e ceea ce iti doresti pentru ca vrei sa vezi si altceva in afara de nori, sa ai o experienta noua, sa te bucuri de drum. Desigur, cu autocarul te poti bucura de drum insa nu poti opri decat atunci cand vrea soferul. Daca decizi ca vrei sa vizitezi un loc anume atunci nu ai nicio sansa sa faci asta cu autocarul. 

Ramane in picioare cea mai buna varianta, si anume, de a inchiria o masina pentru sejurul tau. Incepi sa te documentezi in legatura cu asta pe site-ul agentiei, sa vezi daca masinile au CASCO extern, pentru cat timp o poti inchiria, daca firma colaboreaza cu alte firme externe pentru asistenta tehnica. Daca totul este bine pus la punct poti incepe planurile pentru vacanta ta de vis si poti transforma visele in realitate.

Un comentariu: