DJ-ul pentru nunta – personaj cheie

In pofida tuturor barfelor si a ideilor preconcepute, munca unui DJ pentru nunti este una dintre cele mai grele. Fireste, daca vorbim despre DJ profesionisti, care isi respecta contractele si care pun pret pe ceea ce fac si vor cu adevarat ca cei pe care ii au in fata sa se simta bine. 

Fie ca vorbim despre o nunta cu buget restrans sau despre o nunta cu buget foarte permisiv, un DJ se impune intotdeauna. In timp ce pentru nuntile cu buget limitat, alegerea unui DJ nunta este unul dintre cele mai importante aspecte din organizarea nuntii, pentru ca el este cel care va intretine atmosfera pe toata durata evenimentului, o nunta cu buget permisiv are nevoie de un DJ pentru a face legatura intre diversele parti ale programului de entertainment gandit pentru eveniment, si pentru a mentine un fond muzical adecvat cel putin in momentele de inceput ale nuntii.

A pune muzica la un eveniment atat de important in viata a doi oameni, cum este nunta – un eveniment pe care trebuie sa il tina minte cu toate detaliile sale frumoase – nu inseamna  a-ti face un playlist (sau, si mai rau, a “imprumuta” unul de pe net) pe care sa il respecti cu sfintenie, indiferent de ceea ce se intampla in jur, la petrecere. Un DJ care vrea intr-adevar sa faca atmosfera la o nunta trebuie sa tina cont in primul rand de invitatii prezenti la eveniment, de varsta acestora, dar si de mediul din care provin (urban sau rural). Evident, o discutie in prealabl cu mirii nu ar strica pentru ca un DJ sa isi faca o parere despre ce gen de muzica agreaza cea mai mare parte a invitatilor. 

Este foarte important ca DJ-ul sa identifice momentele importante din cadrul nuntii si sa stie sa aleaga muzica in acord cu aceste momente, sa linisteasca atmosfera atunci cand este cazul si sa ridice invitatii de la mese in timpul nuntii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu