Tremura sau transpira?

Vechea dilema a parintilor de copii mici care traiesc intr-o zona cu clima temperata. Ba e cald, ba e cam racoare, ba e ger, ba e canicula dar adie vantul. Si scoti copilul la aer si te tot intrebi daca are destule hainute pe el sa nu raceasca; iar daca are destule, se va agita ca titirezul, va transpira si tot va raci...Multe, putine, cate?

Intreband cunoscatorii, am aflat ca ideal ar fi sa ne imbracam copiii cu mai multe straturi de hainute, astfel incat, daca ei se incalzesc si risca sa transpire, sa-i putem usura de cate un strat-doua. Daca afara e anotimp mai cald ii vom inlatura ploverul sau geaca de deasupra, iar daca afara e frig iar copilul transpira, de preferat ar fi sa-i inlaturam straturi intermediare (bluzon, tricou) lasandu-l protejat de cele groase deasupra.

Din fericire, hainutele pentru copii sunt acum atat de diversificate, incat putem alege maiouri, bluzite de corp, tricouri, bluzoane, treninguri fete, pulovere, hanorace si geci mai subtiri sau mai groase, usor de gasit si de ales din magazinele online. Cele mai indicate hainute pentru copii sunt din material natural – bumbac, in, lana – care protejeaza corpul si lasa pielea sa respire.

Tot cautand, am gasit la Pantofiorul fermecat – da, are pantofi, dar are si hainute fermecate! – o mare varietate de produse de calitate, marimi pentru toate varstele, culori si modele pentru toate gusturile. Un avantaj al produselor prezentate in acest magazin este descrierea lor. Fiecare articol are afisata eticheta proprie cu: dimensiunile in centimetri, varsta copilului pentru care este potrivit, compozitia in procente a texturii, precum si felul materialului (gros, subtire, captusit sau nu). Este imposibil sa dai gres la cumpararea lor, daca iti masori corect copilul.

Astfel, avand mai multe straturi de hainute in garderoba copilului, indiferent de anotimp, il putem imbraca sau dezbraca, scutindu-l de raceala sau supraincalzire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu