De ce este de preferat un carucior reversibil ieftin decat unul nereversibil?

In privinta siguratei transportului copiilor in carucioarele speciale pentru acest lucru, normele europene spun ca fiecare dintre ele trebuie sa fie dotate cu centuri de siguranta cu prindere in cinci puncte si bara de protectie in fata. De ce? Pentru ca drumurile pe care le fac parintii cu micutii pot sa fie prin diverse zone unde sunt si denivelari si asfalt imperfect, fapt care poate duce inevitabil la ranirea micutului si la un confort sporit in carucior. Barele sunt detasabile si functioneaza ireprosabil cu centurile de siguranta pentru bebelusi.

In primele luni cand mamicile ies cu bebelusii la plimbare este bine sa aiba un carucior reversibil ieftin care le permite sa isi vada copilasii din fata atunci cand caruciorul este impins. Totusi, carucioarele care au manere reversibile au roti nepivotante pe fata, asa ca nu este indeplinita caracteristica rotilor pivotante pe ambele parti ale caruciorului. La modelele 3 in 1 sau 2 in 1, manerul este nereversibil, insa se pot pozitiona componentele dupa cum se doreste, iar bebelusul poate sta fie cu fata, fie cu spatele catre parinte. Rotile pivontate asigura manevrabilitatea usoara la virare, bebelusul nu simte zdruncinaturile iar suspensiile inlatura orice disconfort. Un astfel de carucior este de dorit si pentru ca permite mamicii sa stie mereu daca bebelusul nu se simte bine sau daca are nevoie de atentie si mancare. Este bine si pentru copil pentru ca isi poate vedea mereu mama sau poate exploara mediul inconjurator pe masura ce creste. De asemenea, nu se sperie si stie mereu ca este cineva in preajma caruciorului sau.

Caruciorul in cauza are un pret mai mare decat unul simplu, dar siguranta si starea de bine ale copilului sunt mai importante decat orice investitie. Modelele comercializate in magazinele online sunt variate, sunt din materiale de calitate si au accesorii incluse pentru a spori eficienta produsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu