Evita sa iei amenda si sa fii implicat in accidente din cauza vitezei cu un detector de radar modern

Odata cu inmultirea masinilor care circula pe soselele noastre s-a inmultit si numarul accidentelor grave. Anual zeci de oameni isi pierd viata fie din cauza soferilor inconstienti, fie din cauza unor manevre gresite si a drumurilor destul de proaste de prin tara. In cazurile fericite soferii se aleg doar cu rani usoare si cu amenzi serioase. Viteza pare sa fie principalul factor care duce la aparitia unui numar atat de mare de accidente. Practic soferii calca acceleratia fara sa se gandeasca la repercusiuni, neglijeaza orice regula de circulatie din zonele respective si ajung in cele mai multe cazuri sa fie martorii unor adevarate carnagii.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere filtrele politiei nationale ii vaneaza mereu pe cei care conduc fara simtul raspunderii, amplasand radare pe toate drumurile cu probleme. Radarul in sine e bun pentru ca ii mai tempereaza pe cei care vad de la distanta masina politiei si ii ajuta pe politisti sa ii amendeze si sa ii opreasca pe cei care au depasit vitezele legale. Pe de alta parte radarul poate fi o capcana greu de evitat pentru soferii care mai gresesc si calca acceleratia pe anumite portiuni. Ca sa scape totusi de acest neajuns soferii prefera sa isi instaleze in masini un detector radar. Detectoarele previn din timp soferul acustic si luminos astfel incat acesta va incetini si va sti exact unde se afla radarul intr-o anumita zona. Avantajele detectoarelor radar sunt date de designul lor compact si de forma lor usor de pozitionat pe bordul masinii, de simplitatea folosirii lor, de calitatea detectiei si de functiile speciale care pot preveni chiar si accidente cauzate de franarile bruste sau trecerile la viteze inferioare.

Detectoarele radar se pot folosi la orice masina, nu e nevoie de ajutor de specialitate pentru montare, fiecare model poate avea senzori speciali pentru a „vedea” radarul chiar si daca e vorba de distante de cativa zeci de metri. Pe store.falcon.ro soferii care vor sa se fereasca de amenzi usturatoare pot achizitiona la preturi bune un detector radar modular sau portabil de la firme de top, detectoare cu detectie semnale laser. In functie de cat de departe se afla sursa radarului detectoarele emit semnale acustice si vizuale, filtreaza semnalele care bruiaza semnalul de baza al radarului pentru a se evita astfel alarmele false. Multe modele au si receptoare GPS si module Bluetooth, pentru acuratete si mai mare, pot detecta pistoalele laser, au si diode laser pentru o acuratete si mai mare. Garantia oferita la produsele din aceasta categorie este de 24 de luni, pe site exista si un comparator online pentru a alege cele mai bune oferte, livrarea este gratuita, plata se poate face si online, oricand un consultant este gata sa va ajute cu informatii actualizate despre oferte si livrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu