Transporta hrana in conditii de siguranta maxima cu marmite inox de calitate

Parintii care au trecut prin experienta unui copil la facultate stiu cu siguranta cat de mult conteaza sa ai in ce pune mancarea de trimis pe tren sau maxi-taxi si sa nu stai cu grija ca se va strica. Cutiile obisnuite din plastic in care mai toti cei care am fost la facultate in urma cu ani buni primeam mancarea delicioasa de acasa nu sunt asa de sigure, se deterioreaza rapid, sunt greu de transportat in siguranta, pot sa se contamineze usor. Din fericire pentru parintii moderne si nu numai s-au inventat asa numitele marmite inox.

Daca numele va suna un pic cam straniu trebuie sa va spune ca acestea nu sunt altceva decat niste recipiente din inox, foarte rezistente si usor de folosit, utilizate in special la transportul hranei. Au capac rezistent, garnituri de silicon, cleme de prindere si toarta, asa ca mancarea nu se varsa, nu risca sa se contamineze pe drum si e la fel de proaspata ca atunci cand ati pus-o in ele. Marmitele sunt garantate si din punct de vedere septic, protejeaza mancarea de atacul bacteriilor si fungilor, rezista la socuri si lovituri, nu permit preparatelor depozitate sa fie varsate in timpul unui transport cu masina, sunt usor de aranjat in orice portbagaj, nu ocupa spatiu mult. Pe de alta parte, aceste marmite inox sunt excelente pentru transportul lichidelor de orice fel, chiar si pentru mersul la un picnic in zilele calduroase de vara, intrucat tin mancarea in bune conditii si permit servirea oricand pe parcursul a pana la 24 de ore.

Inoxul nu permite formarea ruginii asa ca nu riscati sa va imbolnaviti gustand din preparate, aspectul lor este foarte placut, asa ca va puteti baza si pe o estetica a recipientelor apropiata de standardele moderne. Preturile marmitelor inox sunt destul de mici in comparatie cu ale unor alte tipuri de recipiente de transport, sunt usor de spalat, intretinut, de depozitat, se pot folosi in orice situatie, cu orice tip de mancare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu