Cum ne ajuta proiectoarele led

Atunci cand vorbim despre proiectoare led, ne gandim la sisteme de iluminat de mare putere folosite pentru iluminarea terenurilor de sport, depozitelor, tunelurilor, monumentelor istorice, parcarilor si iluminatul de supraveghere.

Avantajele Proiectoarelor cu LED - pornesc in primul rand de la faptul ca ajuta la economie de energie pana la 60% fata de lampile HID datorita raportului lm/W, durata de viata de minimum 50.000 de ore, fara mercur sau plumb sau emisii de radiatie UV, nu se incalzesc si sunt compatibile cu proiectoarele traditionale. Totodata cand aducem in discutie proiectoarele led putem sa luam in calcul si alte variante de iluminare precum benzile cu led, care sa aiba profile din aluminiu.

Profilele de aluminiu pentru benzile cu LED - pe scurt profile LED - sunt ultima inovatie in modul de instalare al acestui tip de iluminat. Folosirea acestui tip de montaj inovativ a facut posibila folosirea benzii cu LED in aplicatii ca iluminatul ambiental, arhitectura, mobilier, publicitate, expozitii. Acum puteti folosi oriunde va doriti iluminatul cu LED, iar unele companii va ofera cateva sugestii destul de bune in special pentru plinte, tavane, gresie, parcari, bai, dressinguri, corpuri iluminat.

Sistemul de iluminat cu LED este cea mai eficienta solutie din punct de vedere al consumului de energie. Acesta iti ofera sansa sa platesti mai putin la factura de la curent si in plus, sa ai si o casa iluminata doar cu led, avand in vedere ca aceasta este o si casa mai putin incalzita. Proiectoarele led sunt insa foarte potrivite pentru spatiile intinse, astfel incat ele pot oferi o lumina puternica dar in acelasi timp, pot oferi si un consum redus la energie electrica, cat si mai putina incalzire in spatiu din cauza faptului ca nu emit nici un fel de radiatii. Astfel ca proiectoarele traditionale pot fi acum utilizate impreuna cu sisteme de iluminat pe led cu mult mai putine cheltuieli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu