Cine isi aminteste ziua nuntii?

 Intrebarea din titlul mi se pare un pic retorica :). Eu imi amintesc acea zi de parca era ieri. Era intr- o zi de 30 mai, 2009. Am asteptat atat de mult ziua aceea, ca aveam impresia ca nu va mai veni niciodata. Stiu ca inainte cu o seara, toate rudele eram la noi, impodobeam, scara, si intrarea in scara. Foarte frumos :). A doua zi m-am trezit dimineata la ora 5, sa ajung la coafor sa ma fac frumoasa ptr printul meu. Eram asa de emotionata ca nu am putut manca nimic. Apoi odata ajunsa acasa de la coafor, au inceput sa apara rudele. Are rost sa mai mentionez ca am intrat in panica?. Mi-am sunt prietena sa o chem ACUM sa ma ajute sa ma imbrac. Saraca a si venit si mi-a suportat mie toate toanele din secundele alea. Nu am sa uit privirea tatei cand m-a vazut cu rochia de mireasa. A ramas fara glas, iar eu am zis ca nu plang fiindac mi se strica machiajul.

Dupa ce toata lumea s-a adunat ne-am dus catre biserica. Slujba a fost frumoasa, insa mult prea lunga. Nu are rost sa mentionez ca toata ziua nuntii a turnat cu galeata. Prin urmare nu am reusit sa facem poze artistice. Insa sunt frumoase si cele care le avem. Eram atat de fericita, aveam impresia ca lumea era doar a noastra, iar cand am iesit din biserica deja, ma simteam altfel. Am ajuns si la restaurant, unde a inceput distractia. Toata lumea a dansat incontinu, s-a simtit minunat. Nu s-a stat jos decat atunci cand s-au servit cafele si masa. In rest ringul de dans a fost in permanta plin. Eu am fost dansatoarea numarul 1 :). La cat stres am indurat inaintea nuntii, pot spune ca nunta a fost peste asteptari.

Si asa, in curand vom face 4 ani de la acea zi superba, 4 ani frumosi, ani care ne-au adus si un copil perfect, minunat, adorabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu