Traieste!

Pot sa spun ca simt si eu ca sunt in vacanta. Probabil ca s-a putut observa asta si pe blog, mea culpa. Zilele astea m-am tot plimbat si m-am plimbat, in seara asta in sfarsit dorm si eu acasa.
Am vrut sa scriu despre Michael Jackson dar cuvintele sunt de prisos. Nici acum nu pot sa constientizez ca nu mai e printre noi. Nu am fost un fan infocat dar in seara de 25-26 s-a scris istorie. M-a facut sa constientizez faptul ca toti murim la un moment dat. Asta e viata deci sa ne bucuram de ea, de toate lucrurile marunte si sa ne reamintim ca nu totul se rezuma la avere si munca. Rest in peace M.J.
Si acum sa trecem la lucruri mai vesele fiindca pentru noi restul viata merge inainte. Nu stiu voi dar eu ma simt, v-am zis, in vacanta. Nu tu stres, nu tu preocupari. Incer sa traiesc pentru acum si sa ma bucur de tot. Nu refuz nici o iesire si incerc sa nu pierd vremea stand si lenevind (poate doar pe plaja). Refuz sa ma gandesc la cat de mizerabile au fost aceste ultime luni sau la cat de radicale vor fi urmatoarele. Acum si aici conteaza si asta ma face fericita.
Sper ca si voi va bucurati de viata si vacanta.
p.s. La multi ani mamei mei si tuturor celor care isi sarbatoresc azi (luni, 07) onomastica! Sa ne traiti cu numele!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu