Botine :)

Botinele...incaltamintea esentiala a toamnei si de ce nu a iernii. Abia am asteptat acest sezon pentru ele asa ca este timpul sa las pantofi si sandalele deoparte. Cel putin pentru persoanele mici de inaltime ca mine acest tip de cizma este ideala. Ma face sa arat un pic mai inalta si nu imi ajunge tocmai pana la genuchi :).

Ce imi mai place la botine?!... totul! Imi plac botinele cu toc sau fara toc, colorate sau nu, cu fundite , cu siret, inchise in fata, tip country sau army... ce sa mai... doar bani si loc in dressing sa am.
Lucrul care ma incanta cel mai mult la ele este ca sunt foarte practice, mai ales cele cu toc, pe care le poti purta ata la fusta cat si la patalon si spre deosebire de cizme nu se vad sub pantalon.Iar daca ar fi sa aleg intre ele si, as alege in mod sigur botinele, atat pentru confortul sporit pe care il am cand sunt incaltata cu ele cat si datorita riscurilor mai reduse de a face bataturi.
Si pentru ca mereu avem o preferinta, preferatele mele sunt totusi botinele cu toc mic si aspect girlish sau cele tip country. De fiecare data ca vad o pereche de botine care corespunde semnalmentelor de mai sus nu pot rezista tentatiei de a mi le imagina cu o pereche de jeans si a le cumpara, si cred ca multe femei au aceeasi problema ca si mine.

Din punctul meu de vedere problema cu botinele este ca trebuiesc potrivite cu grija la restul outfit-ului pentru ca sunt destul de pretentioase, avand tendinta de a taia corpul si nu toate modelele se potrivesc tuturor conformatilor.
In final depinde de fiecare sa gaseasca timpul de botina care i se potriveste, si in care sa se simta comod in primul rand.  Voi pe care le preferati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu