Tenul tau va arata impecabil cu tratamente pentru riduri

Ne place sau nu, organismul nostru este intr-un continuu proces de imbatranire pe masura ce inaintam in varsta. Cu timpul semnele imbatranirii se acutizeaza, incepem sa resimtim din plin anii care nu se mai intorc, nu mai suntem atat de alerti ca-n tinerete. Cele mai vizibile semne ale imbatranirii sunt insa ridurile. Ridurile apar in general in urma unei contractii a muschilor pielosi, urmate de o relaxare a muschiului. Cu cat inaintam in varsta, cu atat pielea noastra nu mai e elastica si ferma si nu mai revine la forma initiala, aparand niste pliuri care incep sa devina din ce in ce mai proeminente.

Mai intai apar ridurile verticale si orizontale, pe frunte, apoi cele din jurul ochilor, din jurul nasului. Sunt urmate de cele de la pleoape, de deasupra buzei superioare. Chiar daca pielea e hidratata si ingrijita in permanenta, ridurile tot apar, cauzele acestei aparatii inevitabile fiind legate si de diverse expresii faciale sau de expunerea la lumina solara in mod prelungit. O cauza destul de frecventa a aparitiei ridurilor este si cititul la lumina slaba, care ajunge sa suprasolicite muschii pielosi, dar si la lumina prea puternica. Pentru a preveni acutizarea ridurilor medicii dermatologi recomanda un tratament riduri cat mai complex, bazat pe aplicarea unor tehnici diferite in functie de tipul de rid si de gravitatea sa. La Clinica Hebra Dermatologie specialistii in dermatologie cu experienta vasta in domeniu vor analiza cu atentie chipul pacientului si vor stabili de comun acord un plan de tratament pentru riduri pe baza de substante relaxante ale musculaturii. Daca ridurile sunt cauzate de pierderea tonicitatii musculaturii atunci medicii vor aplica tratamente specifice pe baza de acid hialuronic.

Primul tip de tratamente pentru riduri previne ridurile premature si le atenueaza pe cele deja aparute, se foloseste toxina botulinica, in vreme ce al doilea, cu geluri injectabile si acid hialuronic sau colagen atenuzeaza si contureaza cutele si ridurile, liniile nedorite ale fetei-se atenueaza ridurile profunde din jurul nasului si al gurii, are loc si un efect de lifting. Cand se utilizeaza acid hialuronic pentru Tratament riduri rezultatele sunt imediate si dureaza pana la 12 luni. Foarte eficiente sunt si peelingurile chimice, adica aplicarea de substante exfoliante cu scopul de a avea o textura imbunatatita a pielii, riduri fine, procedeul stimuleaza productia naturala de colagen, redand elasticitatea pielii.

Peelingul se poate realiza cu hidroxiacizi, cu acid tricloracetic. E bine de stiut ca efectul tratamentului cu substante relaxante pentru musculatura nu e permanent si tratamentul trebuie reaplicat dupa 3-6 luni. Pentru programari si detalii despre preturile practicate accesati site-ul oficial Clinica Hebra Dermatologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu