Pagubele produse de incendiile provocate de cutremure, limitate cu ajutorul Caldo Security

Cutremurele sunt printre cele mai periculoase si mai greu de prevazut fenomene naturale. Miscarile telurice sunt cu atat mai violente cu cat se afla la distante mai mici de scoarta terestra, provocand pagube insemnate oriunde in lume. Imediat dupa ce undele seismice puternice incep sa fie resimtite la nivelul solului, tot ce inseamna cladire are de suferit imediat, instalatiile de gaz si cele de apa, structurile peretilor incep sa cedeze, ajungandu-se la inundatii, prabusiri de blocuri sau ziduri de sustinere, incendii din cauza exploziilor instalatiei de gaze.

Interventia caldo security cu autospeciale si echipe de pompieri specializate poate limita din pagubele produse de incendiile izbucnite in urma cutremurelor si poate salva vietile omenesti aflate in mare pericol. Prin pregatirea si serviciile personalizare pentru situatii de urgenta, disponibilitatea personalului calificat 24 din 24 de ore si analiza rapida a situatiei din teren pentru luarea celei mai bune decizii de interventie, echipa caldo security si-a castigat locul printre cele mai rapide si mai eficiente companii cu servicii pompieri specializate pentru situatii de urgenta. Intrucat tot personalul de interventie este calificat si autorizat se vor limita pierderile de vieti omenesti, izbucnirea altor incendii sau explozii adiacente, spontane. Avand experienta foarte mare, pompierii stiu cum anume sa controleze incendiile si cum sa ajute victimele sa scape cu viata din orice deflagratie provocata de cutremure.

Caldo Privat Security poate monitoriza permanent sistemele de detectie a incendiilor pentru depistarea oricaror scurgeri de gaze sau izbucniri de noi incendii, se pot efectua exercitii de alarmare sau evacuare, demonstratii practice pentru a se cunoaste toate procedurile in caz de incendiu produs de cutremur. Compania asigura si realizarea de planuri de evacurare, de interventie, dar si realizarea semnalistica pentru prevenirea si stingerea incendiilor, precum si dotarea cladirilor cu mijloace tehnice specifice. In orice situatie va confruntati cu un incendiu puteti apela cu incredere la serviciile premium ale Caldo Privat Security.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu