Transmiterea sarutului si robotii sexuali

Japonezii se lauda cu unele dintre cele mai sofisticate jucarii sexuale din lume. Sunt facute din silicon de calitate si au piele si ochi care seamana cu cei reali. Unele sunt usor de personalizat si sunt complet functionale…in orice pozitie se doreste. Ideea e ca japonezii incearca mereu sa faca papusile cat mai realiste si sa simuleze reactii normale in timpul actelor sexuale. Dar ce se intampla cand industria jucariilor sexuale se combina cu cea a roboticii?

Primii roboti sexuali au fost dezvoltati in New Jersey de catre TrueCompanion in 1990, insa japonezii sunt pe cale sa-i ajunga din urma si sa-i depaseasca. In 2014, barbati „gonflabili” usor de folosit au imbinat robotica cu realitatea virtuala si au simulat sexul cu o femeie virtuala, animata. Intre personaje a aparut o empatie si s-a mers pana la intretinerea de relatii sexuale virtuale. Seful companiei japoneze producatoare de astfel de minuni a numit proiectul viitorul masturbarii. Insa nu toate tehnologiile digitale legate de sexul solo implica participanti umani. In 2011, inventatorii de la laboratorul Kajimoto au inventat dispozitivul de transmisie a sarutului, care permitea oamenilor sa se sarute in stil frantuzesc prin intermediul internetului. Cum e posibil asa ceva? Simplu. Tii in mana un fel de pai si saruti cu foc asa cum o fac francezii, iar celalalt participant la sarut va primi senzatia transmisa de miscarile buzelor si ale limbii. Dispozitivul va fi util celor care au relatii la distanta si pentru cei care vor sa aiba contact permanent cu starurile preferate. Inregistrarea unui sarut se poate dovedi foarte utila daca vrei sa le faci o surpriza fanilor. Cu toate astea, sarutul normal implica si simtul gustului, maniera in care se respira si moliciunea buzelor. Cand se vor recrea si acestea dispozitivul va fi cu adevarat unul foarte puternic.

Per total, cultura japoneza a sexului se afla undeva intre tabu si exhibitionism, are ciudateniile ei dar ne arata ce fel de oameni sunt japonezii cu adevarat. Mult mai deschisi catre nou si mai curajosi decat multi europeni, japonezii pot sa experimenteze diverse tipuri de jocuri sexuale fara sa le fie rusine si sa se simta vinovati. Cutuma si modul in care se raporteaza societatea la o serie de valori sunt cele care stimuleaza astfel de comportamente si le incurajeaza chiar si in randul tinerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu