Adopta un stil de viata sanatos si incepe cu o dieta bazata pe ulei de in

Suntem ceea ce mancam. Si asa si este. Toate substantele din alimente ajung in sistemul circulator si de acolo la organele care au nevoie de ele. Daca mancam numai fast-food si alimente ultraprocesate nu vom face decat sa ne omoram incet, dar sigur, pe masura ce cantitati uriase de substante daunatoare si E-uri ne invadeaza organele vitale. Daca nici dvs. nu vi se pare in regula scenariul descris mai sus puteti apela la consumul in cantitati moderate, pe termen lung, de ULEI SEMINTE DE IN 30CPS.

Capsulele se dizolva rapid si permit absobtia la nivelul mucoasei intestinale a substantelor naturale din acest produs naturist care, pe langa uleiul de in, presat la rece, mai contine Omega 3, Omega 6 si Omega 9, dar si vitamina A din abundenta. Obtinerea sa prin presare la rece garanteaza pastrarea substantelor cu efecte rapide asupra organismului si a acizilor grasi esentiali in functionarea corecta a sistemului cardiovacular. Ei asigura refacerea celulara, permit organelor interne sa isi ia doza zilnica de proteine si vitamine de care au nevoie. Pe de alta parte, acest ULEI SEMINTE DE IN 30CPS are efecte puternic antivirale, antibacteriene, este foarte bun pentru pacientii cu parazitoze intestinale si pentru cei care sunt predispusi la aparitia cancerului la nivel celular. Uleiul obtinut din in contine si lecitina, foarte buna pentru o memorie perfecta, ajuta la digerarea mai usoara a alimentelor, mentine un tranzit intestinal perfect, reduce colesterolul rau din sange si are actiune antiinflamatoare.

Se stie ca uleiul din seminte de in are fibre vegetale care au grija de glicemie, nu-i permit sa creasca necontrolat si determina disparitia constipatiei si simptomatologiei asociate ei. Produsul ULEI SEMINTE DE IN 30CPS are in continutul sau doza optima de vitamine si minerale pentru un organism adult, in speta fier, vitamina E, vitaminele B, magneziu, zinc, cupru, potasiu, fosfor sau crom. Este printre cele mai bune antioxidante, previne astmul si bolile pulmonare, restabileste echilibrul hormonal la menopauza si amelioreaza durerile menstruale. Este ideal si pentru cazurile in care pacientii se confrunta cu infertilitatea masculina, feminina, eliminand hormonii in exces de la nivelul sistemului digestiv.

Uleiul din seminte de in se poate administra si pentru tratarea afectiunilor stomacului, sistemului nervos, cardiovascular, dermatologice si in caz de osteoartrita sau acnee, constipatie si glicemie crescuta, hipertensiune. Protejeaza de asemenea parul si tenul si trateaza infectiile de orice fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu