Vreti transport persoane Romania Anglia ieftin si comod?

Anul 2014 a fost unul in care romanii au batut si au fost lasati sa intre in regatul britanic, Anglia devenind o noua tinta pentru cei care se aflau in cautarea unui loc de munca bine platit. Romanii care lucrau in alte tari unde lucrurile nu mergeau prea bine, de exemplu Spania, Italia, au migrat catre Anglia, in speranta unui trai mai indestulat. Daca si dvs. ati gasit un loc de munca in Anglia sau vreti sa va petreceti concediul intr-unul dintre orasele celebre din regat trebuie sa va planificati inca de pe acum transportul.

DAVID TRANS, agentia de transport persoane in Franta, Anglia, Germania, Italia, Danemarca, Belgia sau Olanda, va poate asigura cel mai comod si frumos drum catre destinatia dorita. Fie ca alegeti autocarele sau microbuzele care va duc direct la destinatie, la adresa, DAVID TRANS va garanteaza ca orice Transport persoane Romania Anglia va fi unul de neuitat. Cursele zilnice pleaca din Romania si trec prin Ungaria, Austria, Germania si Franta, soferii sunt pregatiti sa faca fata oricaror conditii si oricarui tip de carosabil, iar discountul pentru copii si studenti sau pentru clientii fideli poate ajunge chiar si la 20 de euro. Bagajele sunt transportate gratuit, insa in limita a doua in cala si unul de mana luat in autocar sau microbuz, masa calda oferita in Ungaria este asigurata de transportator, la fel ca si surprizele pentru clientii fideli. In cazul Transport persoane Romania Anglia plecarea este din Galati, Targu Frumos, Iasi, Suceava, Onesti sau Brasov, de exemplu, orasele de destinatie fiind Londra, Birmingham, Manchester, Leicester sau Liverpool, dar si Ashford, Maidstone, Dartfort.

Pe toata durata drumului lung puteti admira frumusetile naturii si arhitectonice din fiecare oras si tara strabatuta, puteti sa profitati de popasul facut din cand in cand si sa vizitati anumite puncte de atractie turistica chiar, daca timpul o permite si sunt in apropiere. Biletele de Transport persoane Romania Anglia se pot cumpara chiar inainte de ziua in care se va pleca la acelasi pret sau unul apropiat de cel avut de obicei de respectivele curse. Pentru rezervari sau alte informatii intrati chiar acum pe http://david-trans.ro/ si sunati la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau dati un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

3 comentarii:

  1. Preturile sunt accesibile, de multe ori mult mai avantajoase decat transportul cu avionul.


    rent a car Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Preturile sunt accesibile, de multe ori mult mai avantajoase decat transportul cu avionul.


    rent a car Bucuresti

    RăspundețiȘtergere