Avantajele infiintarii unui salon de epilare SPL

Constanta, prin definitie, este un oras cunoscut mai mult pentru activitatile portuare. Fiind cel mai mare oras-port al Romaniei, acest oras a cunoscut o dezvoltare economica si demografica extrem de mare, in mare parte datorita traficului intens, precum si pozitionarii sale strategice, in imediata apropiere a principalelor statiuni de pe litoral.

Fiind un loc propice pentru dezvoltarea afacerilor, foarte multi antreprenori romani – si nu numai – si-au deschis diferite societati, avand ca obiectiv principal de la transporturi de containere si paza navala, pana la saloane de epilare definitiva SPL.

In prezent, municipiul Constanta gazduieste circa 310,000 de locuitori – conform recensamantului din 2002. Din acestia, 48% sunt barbati si 52% sunt femei. Astfel, bazandu-ne pe statistica aceasta, nu e de mirare ca numarul companiilor/firmelor care au ca obiect de activitate vanzarea unor produse strict feminine, sau ale caror servicii vizeaza in principal sexul feminine, este cu mult mai mare fata de cele care ofera servicii/produse generale.

Cel mai la indemana exemplu e cel al saloanelor care ofera servicii de epilare SPL in Constanta. Pe langa faptul ca numarul clientelor posibile este extrem de mare, in timpul sezonului estival, cererea pentru astfel de servicii se dubleaza, in mare parte datorita numarului de turisti/muncitori sezonieri care ajung pe litoralul romanesc.

Un alt avantaj care face sa renteze infiintarea unui salon de epilare definitiva Constanta e faptul ca promovarea pe Internet se face destul de usor. O singura cautare dupa termenii importanti de pe nisa arata ca exista un singur concurent serios, restul fiind doar articole postate pe site-uri de nisa – cu autoritate mai mare. E o oportunitate ieftina si usoara de a promova acest tip de afacere, lucru care poate asigura pe termen lung un numar destul de mare de potentiali clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu