Modele de dulapuri in 2014

Visul fiecarei femei este mai mult spatiu pentru garderoba. Pe acest aspect mizeaza si specialisti in design interior in 2014 si va pun la dispozitie cele mai spectaculoase modele de dulapuri pentru o aranjare corecta si aerisita a garderobei si accesoriilor de orice fel.

Rolul dulapurilor nu este doar acela de a oferi suficient spatiu pentru garderoba, ci si acela de a infrumuseta aspectul general al dormitorului in care sunt amplasate.

Desi par sa nu mai fie la moda, dulapurile cu oglinda sunt, si in anul 2014, preferatele specialistilor in amenajari interioare. Doar ca se renunta la stilul clasic de dulap cu oglinda si se mizeaza pe modern, elegant, pe forme inedite si materiale de calitate. Dulapurile in forme geometrice care dau impresia de spatiu sunt si ele pe lista dulapurilor de top in 2014. Dulapurile accesorizate cu imprimeuri florale sau diverse alte elemente de decor va pot ajuta sa fiti in tendinte, tot anul 2014 si multi ani de acum inainte.

Atunci cand vine vorba de dulapuri, trebuie sa stiti ca acestea trebuie sa se incadreze perfect in designul general al camerei. Acum aveti optiunea de a va realiza dulapuri de dormitor pe comanda si sa obtineti, astfel, modelul de dulap dorit. Exista numeroase firme de mobila care va pun la dispozitie ofertele lor de dulapuri, in tendinte si de cea mai buna calitate.

Pentru a gasi piesele de mobilier potrivite spatiului de care dispuneti puteti consulta si ofertele magazinelor de mobila online. Va sunt puse la dispozitie poze ale dulapurilor sau pieselor de mobilier care va intereseaza, preturi, materiale din care sunt realizate, cost de livrare, realizabil la comanda sau nu, etc.

Dulapurile pentru haine sunt, alaturi de pat, piesele de mobilier cu cea mai mare importanta. Daca nu sunt realizate din materiale de calitate, riscati ca, dupa un an sau mai putin, sa intampinati probleme: usile incep sa se lase sau nu se mai inchid cum trebuie, rafturile cad sau sunt de proasta calitate si nu permit decat o anumita greutate, etc. De aceea, trebuie sa le acordati importanta cuvenita si sa alegeti produse cu pret mic pentru ca bugetul nu va permite mai mult. Investiti mai mult din punct de vedere material pentru ca veti beneficia multi ani de dulapul comandat si faceti economii pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu