S-a lansat Samsung Galaxy S4

Samsung, cu al sau Galaxy S4, a reusit ceva ce putine companii reusesc: sa atraga privirile utilizatorilor Apple si sa-i faca pe multi sa isi regandeasca preferintele si sa treaca pe Android. Printr-o campanie de marketing agresiva, dar si prin imbunatatiri clare fata de fratiorul S3, Samsung Galaxy S4 este considerat de multi cel mai bun smartphone de pe piata. Noul Galaxy este mai subtire, caracteristicile sale tehnice sunt mult imbunatatite, iar ecranul este mai mare. Caracteristici Galaxy S4 demne de mentionat sunt:

1. Display-ul. Acesta are o diagonala de 5 inci si o rezolutie Full HD. In plus, este un ecran de tip Super AMOLED, care il face extrem de competitiv, chiar daca tehnologia AMOLED presupune si o accentuare a culorilor comparativ cu cele reale, dar pentru Galaxy S4 este perfecta.

2. Camera. Aceasta este de departe una dintre cele mai bune camere foto/video ce se gaseste la un smartphone. Are 13 megapixeli, o luminozitatea foarte buna, iar culorile sunt extrem de placute. In plus, fata de S3, partea video a fost mult imbunatatita.Cea mai interesanta functie video, care a fost si cea mai promovata, este Dual Shot, ce iti permite sa fotografiezi in acelasi timp si ce vezi in fata, dar si pe tine.

3. Performanta. S4 - ul are un procesor de 1.9 GHZ Qualcomm Snapdragon 600 si o memorie de 2 GB. In plus, este un telefon 4G LTE, ceea ce inseamna ca viteza de incarcare a paginilor si a clipurilor este extrem de mare. S4 sta bine si la capitolul semnal, care este foarte puternic, iar calitatea apelului este foarte buna. In ceea ce priveste acumulatorul, acesta este de 2600 mAh, ceea ce inseamna ca ar trebui sa reziste o zi indiferent de utilizarea telefonului.

4. Software. Aici, trebuie mentionata interfata Touchwiz, care permite utilizatorului sa ordoneze icoanele si meniurile asa cum doreste - trebuie doar sa le tragi in pozitia respectiva. In plus, modul Easy este foarte util pentru cei mai putini tehnici, facand icoanele de dimensiuni generoase. Este o interfata simpla, prietenoasa, care nu da batai de cap nici unui utilizator.

5. Pret Samsung Galaxy S4: este disponibil in toate magazinele de profil reale sau virtuale, la un pret intre 2800 si 2900 de lei, pentru 16 GB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu