Talismane in fuctie de zodie

Fiecare an aduce ceva nou si fiecare zodie are un talisman specific care ii poarta noroc si il ocroteste de rele. Sa vedem anul acesta ce ar trebui sa purtam pentru a avea un an benefic si lipsit de griji.
    Berbecul trebuie sa poarte jasp pe parcursul acestui an, este piatra magica pentru el care il scapa de probleme. Această piatra aduce noroc si goneste spiritele rele. In plus, stimuleaza digestia, care este de multe ori deficitara pentru nativii acestui semn zodiacal. Asadar decat să mergeti la doctor incercati remediile acestei pietrii magice.
    Taurul trebuie sa poarte ca talisman cuart roz. Aceasta piatra de culoare roz intareste functiile inimii si aduce noroc in dragoste. De fapt rozul este, in general culoarea preferata a doamnelor si domnisoarelor nascute in această zodie.Talismanul cuart roz poate infrumuseta bratarile dar si ceasurile de dama.
    Poate pare ciudat dar, cei născuti in zodia Gemeni trebuie sa poarte asupra lor chihlimbar, mai ales in sezonul rece cand este expus racelilor. Chihlimbar-ul ii ajuta sa fie in forma si sa se bucure de bine dispozitie.
    Racilor li se potrivesc aventurinul, o piatra magica care le aduce noroc si ii protejeaza de energiile negative. Anul acesta este anul ocultismului, iar Racul este expus la farmece. Tocmai de aceea nativii acestei zodii trebuie sa poarte cu ei această piatra, pentru a nu fi răpusi de vrajile care se pot napusti asupra lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu