Vacanta perfecta incepe cu un sejur danemarca si o portie buna de relaxare

Momentul perfect pentru o vacanta nu este doar la sfarsit de an sau in preajma sarbatorilor pascale, vara. Ne putem lua o vacanta oricand dorim, oricand credem ca avem nevoie sa ne incarcam bateriile si sa evadam din cotidianul atat de monoton. Se spune ca mai intai trebuie sa iti cunosti si sa iti descoperi frumusetile tarii inainte sa iti doresti sa pleci in strainatate, in vacante de vis. Pentru cei care au vazut deja cam tot ce se putea in tara si vor sa descopere si alte zone foarte frumoase si pline de istorie si de peisaje splendide Danemarca este o oprire perfecta.

Situata in nordul batranului continent, Danemarca este destinatia perfecta pentru o vacanta in doi sau alaturi de intreaga familie, un sejur Danemarca va poate oferi sansa unica sa vizitati taramul pe care odinioara vikingii au dus lupte grele si au trait incercand sa isi pazeasca pamanturile de inamici. O tara a contrastelor, Danemarca este o imbinare armonioasa de nou si vechi, de ospitalitate si voie buna, de oameni deschisi si pregatiti sa va intampine cu cele mai bune preparate si cele mai interesante povesti.

Un „oras verde”, Copenhaga, capitala Danemarcei este orasul potrivit pentru ture cu bicicleta cat e ziua de lunga si locul ideal de unde trebuie sa incepeti orice sejur Danemarca. In Danemarca puteti vizita Parcul Trivoli, celebra sculptura cu un trecut foarte tumultos, Mica Sirena, dar si Castelul Rosenborg si Palatul Christiansborg. Nordic Tours, agentie de turism specializata pe oferte turistice pentru tarile nordice a pregatit pentru dvs. cel mai bun pachet turistic pentru city-break in Copenhaga, trei zile si doua nopti de vis petrecute in cel mai frumos oras din Danemarca. Muzee, muzica buna, divertisment, locuri din oras unde puteti descoperi oricand cele mai fascinante povesti spuse de localnici, acestea sunt doar cateva dintre atractiile pe care le puteti gasi in Copenhaga.

Serviciile incluse in ofertele Nordic Tours pentru Copenhaga sunt doua nopti de cazare camera dubla, mic dejun cu bufet scandinav si transportul dus-intors. Rezervarea biletelor si solicitarea ofertelor se realizeaza exclusiv online sau telefonic, consultantii agentiei sunt pregatiti in orice moment sa va dea toate detaliile despre fiecare etapa a calatoriei dvs. in tarile nordice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu