Marile evenimente ale vietii in vremurile noastre

Pe vremuri se organizau petreceri de botez in casa oamenilor, acolo unde se adunau rudele cele mai apropiate si prietenii pentru a sarbatori increstinarea celui mic. Tot cam pe aceleasi vremuri - si nuntile se tineau in curtile oamenilor - mai ales cele care nu erau atat de mari si cei care nu aveau casa, inchiriau un cort. Desigur atmosfera de afara - iar aici facem referire la vreme, trebuia sa fie una prielnica. In ziua de azi insa toate acestea parca si-au pierdut din farmec si nimic nu se mai compara cu o petrecere organizata intr-un restaurant sector 4 sau intr-o locatie mai selecta.

In vremurile noastre evenimentele sunt tinute in ziua de azi cu mult fast si de ce nu, cu cat mai multi participanti. Petrecerea de botez a unui copil nu aduce la un loc mai mult de 100 - 120 de persoane, decat in cazuri exceptionale, insa o nunta, chiar si a unei perechi anonime poate sa aiba si peste 300 de invitati. Insa publicul la o astfel de petrecere nu este intotdeauna omogen deoarece majoritatea nu se cunosc si cei mai multi vin numai din obligatie. Insa daca sunteti in cautare de locatia perfecta pentru un eveniment special puteti sa apelati cu incredere la restaurant botez Berceni - unde veti fi intampinat cu cele mai bune servicii. Cu siguranta tot aici veti gasi si foarte multe idei neconventionale de a petrece un botez, de a organiza o petrecere pe care nimeni sa nu o uite.

Meniurile pentru un botez nu sunt atat de scumpe ca si pentru o nunta si nici sala, dar trebuie tinut seama de faptul ca nici lumea nu vine pregatita financiar atat de bine ca si la o nunta. In zilele noastre oamenii merg la un astfel de eveniment numai pentru a-si spala obrazul si prea putini o mai fac din pura placere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu