Femeile si diamantele

Pentru ca se apropie Ziua Indragostitilor si o noua goana dupa cadouri special, ar fi bine sa amintim barbatilor ca dintotdeauna diamantele si femeile au avut o relatie speciala. “Cele mai bune prietene ale femeilor” diamantele sunt dorinta secreta a fiecareia dintre noi si un vis care pentru unele devine realitate, iar pentru altele va ramane mereu un vis. Bijuterii cu diamante dintre cele mai diverse, de la inele la coliere, bratari si cercei in monturi spectaculoase si pana la verighete cu diamante, gasim la bijuteriastil.ro, la preturi foarte avantajoase, care pot inlatura mitul ca acestei bijuterii sunt inaccesibile.

Diamantele sunt si au fost dintotdeauna un simbol al bogatiei si al puterii dar, mai mult decat orice, un simbol al dragostei pure si al angajamentului. Iata de ce inelele de logodna au aproape ca un must have, un diamant cat de mic. Acesta va sta intotdeauna ca o dovada a eforturilor pe care un barbat este gata sa le faca pentru fericirea femeii de langa el. Pe de alta parte, diamantele sunt cele mai de pret bijuterii pe care o femeie le poate purta si tocmai valoarea lor deosebita le face sa fie o atemporale si mai ales sa nu aiba nevoie de un moment anume ca sa fie etalate, indiferent de tinuta. Se pot purta diamante la tinute de seara, la rochii lungi si elegante, la fel cum se pot purta si la tinute casual sau sport, o bratara tenis de exemplu facand din cea mai relaxata tinuta ceva special. Este si cazul ceasurilor cu diamante pe cadran, care fac din banala combinatie jeans si tricou un outfit aparte, indiferent ca mergem la shopping sau la o cafea cu prietenele.

Nu trebuie practic sa cautam motive pentru a purta diamante. Ele exista si atat, si pot fi purtate oriunde si oricand. Astfel, purtam cercei stud cu diamante la birou, purtam bratari tennis la iesiri la masa sau la petreceri, purtam coliere cu diamante la ocazii speciale, purtam inele cu diamante in orice moment… pentru ca ele dau valoare tinutei si pentru ca schimba starea de spirit in mod radical.

Transmiterea sarutului si robotii sexuali

Japonezii se lauda cu unele dintre cele mai sofisticate jucarii sexuale din lume. Sunt facute din silicon de calitate si au piele si ochi care seamana cu cei reali. Unele sunt usor de personalizat si sunt complet functionale…in orice pozitie se doreste. Ideea e ca japonezii incearca mereu sa faca papusile cat mai realiste si sa simuleze reactii normale in timpul actelor sexuale. Dar ce se intampla cand industria jucariilor sexuale se combina cu cea a roboticii?

Primii roboti sexuali au fost dezvoltati in New Jersey de catre TrueCompanion in 1990, insa japonezii sunt pe cale sa-i ajunga din urma si sa-i depaseasca. In 2014, barbati „gonflabili” usor de folosit au imbinat robotica cu realitatea virtuala si au simulat sexul cu o femeie virtuala, animata. Intre personaje a aparut o empatie si s-a mers pana la intretinerea de relatii sexuale virtuale. Seful companiei japoneze producatoare de astfel de minuni a numit proiectul viitorul masturbarii. Insa nu toate tehnologiile digitale legate de sexul solo implica participanti umani. In 2011, inventatorii de la laboratorul Kajimoto au inventat dispozitivul de transmisie a sarutului, care permitea oamenilor sa se sarute in stil frantuzesc prin intermediul internetului. Cum e posibil asa ceva? Simplu. Tii in mana un fel de pai si saruti cu foc asa cum o fac francezii, iar celalalt participant la sarut va primi senzatia transmisa de miscarile buzelor si ale limbii. Dispozitivul va fi util celor care au relatii la distanta si pentru cei care vor sa aiba contact permanent cu starurile preferate. Inregistrarea unui sarut se poate dovedi foarte utila daca vrei sa le faci o surpriza fanilor. Cu toate astea, sarutul normal implica si simtul gustului, maniera in care se respira si moliciunea buzelor. Cand se vor recrea si acestea dispozitivul va fi cu adevarat unul foarte puternic.

Per total, cultura japoneza a sexului se afla undeva intre tabu si exhibitionism, are ciudateniile ei dar ne arata ce fel de oameni sunt japonezii cu adevarat. Mult mai deschisi catre nou si mai curajosi decat multi europeni, japonezii pot sa experimenteze diverse tipuri de jocuri sexuale fara sa le fie rusine si sa se simta vinovati. Cutuma si modul in care se raporteaza societatea la o serie de valori sunt cele care stimuleaza astfel de comportamente si le incurajeaza chiar si in randul tinerilor.

Adopta un stil de viata sanatos si incepe cu o dieta bazata pe ulei de in

Suntem ceea ce mancam. Si asa si este. Toate substantele din alimente ajung in sistemul circulator si de acolo la organele care au nevoie de ele. Daca mancam numai fast-food si alimente ultraprocesate nu vom face decat sa ne omoram incet, dar sigur, pe masura ce cantitati uriase de substante daunatoare si E-uri ne invadeaza organele vitale. Daca nici dvs. nu vi se pare in regula scenariul descris mai sus puteti apela la consumul in cantitati moderate, pe termen lung, de ULEI SEMINTE DE IN 30CPS.

Capsulele se dizolva rapid si permit absobtia la nivelul mucoasei intestinale a substantelor naturale din acest produs naturist care, pe langa uleiul de in, presat la rece, mai contine Omega 3, Omega 6 si Omega 9, dar si vitamina A din abundenta. Obtinerea sa prin presare la rece garanteaza pastrarea substantelor cu efecte rapide asupra organismului si a acizilor grasi esentiali in functionarea corecta a sistemului cardiovacular. Ei asigura refacerea celulara, permit organelor interne sa isi ia doza zilnica de proteine si vitamine de care au nevoie. Pe de alta parte, acest ULEI SEMINTE DE IN 30CPS are efecte puternic antivirale, antibacteriene, este foarte bun pentru pacientii cu parazitoze intestinale si pentru cei care sunt predispusi la aparitia cancerului la nivel celular. Uleiul obtinut din in contine si lecitina, foarte buna pentru o memorie perfecta, ajuta la digerarea mai usoara a alimentelor, mentine un tranzit intestinal perfect, reduce colesterolul rau din sange si are actiune antiinflamatoare.

Se stie ca uleiul din seminte de in are fibre vegetale care au grija de glicemie, nu-i permit sa creasca necontrolat si determina disparitia constipatiei si simptomatologiei asociate ei. Produsul ULEI SEMINTE DE IN 30CPS are in continutul sau doza optima de vitamine si minerale pentru un organism adult, in speta fier, vitamina E, vitaminele B, magneziu, zinc, cupru, potasiu, fosfor sau crom. Este printre cele mai bune antioxidante, previne astmul si bolile pulmonare, restabileste echilibrul hormonal la menopauza si amelioreaza durerile menstruale. Este ideal si pentru cazurile in care pacientii se confrunta cu infertilitatea masculina, feminina, eliminand hormonii in exces de la nivelul sistemului digestiv.

Uleiul din seminte de in se poate administra si pentru tratarea afectiunilor stomacului, sistemului nervos, cardiovascular, dermatologice si in caz de osteoartrita sau acnee, constipatie si glicemie crescuta, hipertensiune. Protejeaza de asemenea parul si tenul si trateaza infectiile de orice fel.

Bicicleta tantalaului

Bicicleta tantalaului. In octombrie 1939, revista Popular Science a scos in evidenta inventia lui Charles Steinlauf din Chicago, Bicicleta tantalaului. Deasupra era tatal, in partea din spate, sub el era fiul, iar in fata era sora baiatului, stand comoda pe un fel de bancuta, iar mama pedala de zor in fata. Era un fel de bicicleta pentru patru. Scopul fetei poate era sa ii atentioneze pe cei care pedalau daca apareau obstacole in cale. Nu se specifica clar care era scopul inventiei. Poate era un fel de instrument de livrare rapida sau un fel de pedeapsa pentru copil si sotie, care trebuiau sa pedaleze pana nu mai puteau. Sau mai sigur a fost doar o incercare reusita de a aparea intr-o revista. Din nefericire, fotografia cu ei pe bicicleta a fost mutata la pagina 133.