Avantajele folosirii panourilor solare

· Energia solara este regenerabila. Niciodata nu trebuie sa ne facem griji cu privire la colectarea razelor solare si folosirea lor in scopuri energetice. Soarele este o sursa de alimentare consistenta ceea ce inseamna ca este intotdeauna acolo cand avem nevoie de el.

· Energia solara este ecologica. In comparatie cu combustibilii fosili, care elibereaza gaze de sera, cancerigeni si dioxid de carbon, celulele solare nu elibereaza substante nocive in aer.

· Panourile solare comercializate de catre Expert Instal Group sunt extrem de fiabile. Nu exista multe parti mobile, astfel incat nu trebuie sa ne facem griji cu privire la inlocuirea lor. De fapt, cei mai multi utilizatori pot genera electricitate pentru 1000 de ore cu putina intretinere sau chiar deloc.

· Celulele solare nu fac niciun zgomot in timp ce colecteaza energia. Nu exista alte surse de energie regenerabila care sunt complet silentioase.

· Pe termen lung, energia solara este mai ieftina decat cea cumparata de la compania de electricitate. Exista un cost de pornire, dar care apoi incepe sa se amortizeze de la sine. Comparati acest lucru cu plata facturii lunare si pentru care nu obtineti o rentabilitate a investitiei.

· Exista o mare varietate de sisteme de panouri solare disponibile. Unele pot costa extrem de mult datorita complexitatii, iar alte modele mai simple sunt foarte rentabile. Acest lucru inseamna ca oricine poate folosi energia solara, existand un numitor comun pentru toata lumea care doreste curent electric ieftin.

· Nu se cere consumatorului sa se conecteze la reteaua electrica. Oricine poate fi complet auto-suficient si sa traiasca in afara sistemului de alimentare cu energie electrica. Imaginati-va ca niciodata nu veti mai plati factura lunara sau taxa pe stalp obligatorie.

· Excesul de energie electrica se poate vinde. Daca va construiti un sistem suficient de marede panouri solare, puteti face profit din redirectionarea energiei obtinute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu